Tunisia 2011

Tunisia 2011 – Tozeur si in Star Wars – Partea 5

Picture 01217 iunie 2011 – Mergem catre Tozeour, traversand Chott el Djerid, unde gasim un alt hotel la fel de ieftin ca si in Douz, doar ca era mult mai bine intretinut. Iesim apoi la vizitat orasul la pas Picture 094si petrecem astfel cateva ore bune. Singurul incident este ca sunt ars cu o pizza cu un pret de 5 ori mai mare ca la concurenta …

18 iunie 2011 – Stam tot in acelas hotel, dar luam mobra sa-l cautam pe Darth Vader. Mergem catre granita algeriana pana in Nefta. De aici la dreapta si tine-o asa prin desert cam 30-40 km de offroad. Drumul in mare era ok, numai ca presupun ca au tot mers vehicule cu senile pe acolo, si tinand cont ca aveam pasager si nu ma puteam ridica in scarite m-a zgaltait ca naiba pana am ajuns.

Desi in pozele vazute pe net erau o groaza de oameni in trecut sa vada scena unde s-a filmat razboiul stelelor, acum era parasit. Doar un copilas de fo 10-11 anisori era acolo, lasat de ai lui de cu dimineata, in caz ca ajunge vreun turist ratacit sa-l arda de ceva dinari cu diverse chilipiruri.

Am facut ceva poze si am mai zabovit putin la umbra si apoi am luat-o indarat pana la Nefta. De aici am luat-o iar spre granita algeriana cativa km si apoi stanga, intrand in chott catre o alta locatie star wars.

Pe chott a fost chiar fain, un lac uscat de sare, chiar puteai sa mergi cu viteza …

Casa lui Luke Skywalker e parasita, nici tipenie de om si este intr-o stare de degradare grava.

Zabovim doar cat sa facem poze si ne intoarcem apoi iar la hotel in Tozeour.

19 iunie 2011 – Se aporpie ziua fatidica cand trebuie sa plecam, asa ca decidem ca ultimile 2 zile sa le stam in Sousse.

Plecam din Tozeour, trecem prin Gafsa, Kairouan si spre seara ajungem la acelas hotel in Sousse.

Pe drum, aproape de Kairouan era sa o comit. Un gigel cu tartareata lui mergea ca mortu, din sens opus nu vedea nimeni si vreau sa depasesc… Ma apropii si pune asta o frana cu scart de abia reusesc sa evit prin stanga . Doar nicoleta a lovit cu bocancu de rabla lui, dar e ok, doar cu o mica sperietura.

 

Picture 106 Picture 116

Picture 050 Picture 079

Picture 033 Picture 028

Picture 027Picture 131

Comments

comments

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Most Popular

To Top