Africa

Chinguetti : Ziua 22 Barca pe valuri

Ziua 22.Barca pe valuri

24.09.2015IMG_20150924_220529

Viata boema, pe muzica latino, cu soare, picuri de apa sarata pe fata, liniste si relaxare.Exact atmosfera de stat la plaja, insa noi stam pe punte.Reusim sa nu mai tinem cont de timp, nu stim nici ce data este, nici ce ora exact, nici cand ajungem exact in Livorno.Ne zice Bastian ca in jur de 21.00 ajungem in Livorno.Ni se dau bonuri de ordine pentru ca sa ne verifice italienii pasapoartele cand vom ajunge.

Mai dormim si la pranz si pentru ca nu mai avem deloc senzatia de rau de mare, starea de rasfat este benefica ca sa ne refacem dupa foamea si goana din Mauritania.. Inainte sa ajungem in port, reusim sa facem rezrvare la un hotel:Al Tau din localitatea Altopascio:35 euro cu mic dejun.Hotelul este la 40 km de Pisa, deci e ok, in directia noastra de retur.

Coboram de pe ferry-boat in jurul orei 21.00 dupa ce stam la rand pentru verificat pasapoartele.Nemtii au un numar mult mai mare, asa ca ii luam si pe ei la verificat pasapoartele pe bonul nostru, ca sa scape mai repede si sa coboram toti 4 jos la motociclete. Dupa ce ne incarcam motocicletele cu bagaje si terminam controlul vamal, ne luam la revedere de la ei si pornim spre hotel, de care suntem placut surprinsi atat de locatie cat si de felul cum arata.IMG_20150925_092935

Comments

comments

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Most Popular

To Top