Africa

Chinguetti : Ziua 23 Italiano di vera!

Ziua 23. Italiano di vera!

25.09.2015IMG_2909

Un ceai bun, un croissant cu ciocolata si un poco d’italiana. Asta am primit la micul dejun de la Cavalieri del Tau.

Cca 550 km reusim sa parcurgem pana in Ljublijana. Ne oprim sa hranim Africanu si sa cumparam vigneta- 7 euro.In afara de indurat frig si putina ploaie, evenimente marcante nu am avut.

Inainte sa se intunece, ne oprim la un popas sa ne uitam dupa hoteluri, caci pentru cort este mult prea frig si sunt semne clare de ploaie. Reusim sa rezervam la Rooms for Young- 36 euro pentru o camera cu 2 paturi, baie comuna de care au beneficiat si 2 japonezi din camera de vis-a-vis. Aveam si un supermarket la 5 min de hotel, de unde ne aprovizionam cu de-ale gurii.

Insa noaptea nu este un sfetnic bun, fie pentru ca usa de la baie este des decshisa de japonezi, cine stie ce or fi mancat :), fie pentru ca asternuturile nu sunt spalate, sau cel putin asa dau senzatia. Simt perna slinoasa. E hostel, stim, da parca totusi la 36 euro avem pretentii mai mari, macar la curatenie.

Paturile sunt extrem de subrezi, BT reuseste cand se aseaza sa rupa unul. De fapt, scandurile puse anapoda si unele si lipsa s-au flambat si au cazut. Aranjam aranjamentul la loc si ne vedem de nesomn mai departe 🙂
IMG_20150926_110930

Comments

comments

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Most Popular

To Top