Africa

Chinguetti : Ziua 2. Ziua autostrazilor.

IMG_06324.09.2015

700km pe autostrazi, cu opriri de voie si nevoie prin benzinarii.Pornim din Serbia in Croatia, apoi Slovenia. In Croatia, credem ca tocmai trecusera SAM_3089refugiatii si unii chiar au fost uitati pe-acolo, intrucat dormeau pe jos, pe unde apucau.Pana in Solvenia, induram  caldura si cozi interminabile de masini la punctele de taxare pt autostrada cat si la vami, pe langa  care ne-am strecurat cu brio avand avantajul celor 2 roti de partea noastra.

Ne salutam cu pasagerii dintr-o masina cu nr de GJ, in repetate randuri, iar pasagera din fata dreapta se juca cu  catelul, punandu-l sa ne salute dand din labuta.Nu intalnim prea multe masini cu numere de RO; in general sunt multe tiruri din Arges si autocare de Suceava.

In Slovenia, inainte de Ljubljana, facem popas ca sa alimentam si pentru ca intrasem deja in zona muntoasa, incepuse pic-pic s
a ploua marunt si promitator.Asa ca facem popas si cautam pe net cazare si gasim in Logatec, la Guesthouse Jersin, la un pret ieftin pt Slovenia , la 32 euro camera.Pornim pe  ploaie torentiala pana acolo insa ratacim putin drumul si pana ne descurcam, ne uda leoarca.

Suntem multumiti ca avem garaj si ca ne putem usca si odihni dupa atat goana pe autostrazi si risipa de bani pe taxe:)IMG_0637 IMG_0639

Comments

comments

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Most Popular

To Top
Read previous post:
Chinguetti : Ziua 1. For those about to Africa , we salute You!

    Calatoria noastra incepe pe 03.09.2015 si timp de 25 de zile, Bogdan(va fi FT) Loredana(voi fi BT), si Honda Africa...

Close